avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire!!Daca mama mea care este în vârstă ,are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire!!Daca mama mea care este în vârstă ,are un fond social la CAR ...

Daca mama mea care este în vârstă ,are un fond social la CAR pensionari,după decesul ei este suficient că eu să mă prezint doar cu carnetul CAR,buletin și actul de deces pentru a ridica acest fond social sau trebuie sa prezint și niște acte gen certificat moștenitor sau ceva asemănător, pentru a ridica fondul social ținând cont că în afară de mine mai există și două nepoate după frate decedat?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:02, 31 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa dezbateti moștenirea și sa prezentați certificatul de moștenitor.
Să înțeleg deci că fără certificat de moștenitor cu dezbaterea aferentă la notar,nu pot ridica personal aceasta sumă,chiar daca am act de deces,carnet car și buletinul mamei, trebuie și certificatul deci?
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
florinanton47, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact. Trebuie sa dezbateti moștenirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima pensie mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu ridicarea ultimei pensii. Eu, nepoata am ingrijit-o pe matusa mea, cu contract de intretinere cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune bunici - reprezentarea unuia din copii (decedat si el) prin mostenitori carmenbucur carmenbucur Va prezint urmatorul caz: urmeaza sa se dezbata succesiunea dupa bunicii mei (casa + pamant) in favoarea unuia dintre fratii mamei. Bunicii au avut 4 copii , ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare- sanse /se poate invoca nulitate absoluta ? ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA 1.In anul 1940 bunicul meu cumpara teren loc de casa,cu casa construita pe el.(asa este specificat in actul de vanzare ).Actul de vanzare este incheiat la ... (vezi toată discuția)