avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am decizie întrerupere CIM conf. art 56 c) Codul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am decizie întrerupere CIM conf. art 56 c) Codul Muncii, emisă de angajator in data de 26.03.2025, ...

Am decizie întrerupere CIM conf. art 56 c) din data de 26.03.2025, dar luare la cunoștință va fi pe 31.03. CÂND este legal să se întrerupă CIM, pe 26 sau pe 31?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 31 Martie 2025
art.56 lit.c este incetare de drept a c.i.m. ... despre ce decizie de pensionare este vorba ?
Da. Întrerupere CIM odată cu pensionarea PLV cu reducerea vârstei.
In acest caz, data incetarii c.i.m. = data comunicarii deciziei de pensionare
Mulțumesc! Decizia de pensie a fost august 2024. Acum angajatorul procedează la încetare de drept a CIM. Azi mi se comunica punerea în aplicare a art 56 c din Codul Muncii. Dar Decizia are scris inceout data 26.03.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2025
panda02, utilizator
probabil este data comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca in cazul pensionarii gluten gluten Pentru pensie limita de varsta ,contractul de munca inceteaza de drept ca si la pensie anticipata si pensie de boala? Se face decizie de propunere la pensie ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - primire decizie pensionare anymaryh anymaryh Hristos a inviat! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : un salariat (61ani) care a primit decizia de pensionare. Decizia are data de 16 martie ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare si conventie ajofm Arion Ramona Arion Ramona In anul 2010, am luat cu conventie un angajat(pers peste 45 ani) si stiu ca suntem obligati sa il avem ca angajat 2 ani.Respectivul,a fost la Casa de Pensii si ... (vezi toată discuția)