avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am venit azi de la tara și am staționat 10-15 min ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am venit azi de la tara și am staționat 10-15 min ...

Buna ziua am venit azi de la tara și am staționat 10-15 min in fata blocului cat sa mi duc bagajele sus când m-am întors să duc mașină în parcare surpriza găsesc roata de la mașină blocată de dezvoltător pe premisa că fac banii de o bere și îmi zice că trebuie să le plătesc 150 sa mi deblocheze roata.Sun la poliție și poliția îmi zice că sa fac contestație la amenda .Atunci ce facem când vor și unde vor dezvoltători ne blochează rotile și politia nu face nimic. Ce fac nu am voie sa intru în cartier sa mi l-aș bagajele că trebuie să le plătesc taxa sau ce eu când am cumpărat apartament in cartier nu mi specifica că nu pot intra cu mașina până în fața blocului.Intrebarea mea este Abuz de putere din partea dezvoltătorului și poliția are dreptul de a interveni

Alte discuții în legătură

Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Blocare roti profi RazvanG91 RazvanG91 Buna, Am o intrebare referitoare la legalitatea blocarii rotilor pe care am observat ca o desfasoara tot mai multe supermarketuri. Pe scurt, aseara am ajuns ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori un sfat avizat, întrucât părerile sunt ... Liviu 1969 Liviu 1969 Bună ziua! Aș dori un sfat avizat, întrucât părerile sunt împărțite și oriunde m-am interesat nu am reușit să primesc un răspuns concret. Ieri ... (vezi toată discuția)