avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt proprietar și vreau sa inchiriez apartamentul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt proprietar și vreau sa inchiriez apartamentul către cineva ...

Sunt proprietar și vreau sa inchiriez apartamentul către cineva care va inchiria la randul lui în regim hotelier.am doi vecini in jur,unul sta intr un apartament,dar el nu apare a exista in cartea funciara ca proprietar,nu știu sub ce formă stă acolo.Trebuie și lui cerut acordul? mulțumesc

Alte discuții în legătură

Mutare punct de lucru danabucur danabucur Buna ziua, sunt cosmetician si sunt PFA. As dori sa ma lamuriti, pe cat posibil, ce acte sunt necesare pentru mutare punct de lucru. Spatiul pe care vreau sa-l ... (vezi toată discuția)
Inchirire apartament de catre persoana juridica(ong) ALIN DR ALIN DR Ce acte imi sunt necesare pentru a putea inchiria un apartament pe persoana juridica, sunt administratorul unui ONG. Multumesc! (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara spatiu comercial inchiriat de la asociatie de proprietari burcaionutz burcaionutz Am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari. Problema e ca activitatea pe care vreau s-o desfasor in acest spatiu , necesita extras de ... (vezi toată discuția)