avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inchirire apartament de catre persoana juridica(ong)
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inchirire apartament de catre persoana juridica(ong)

Ce acte imi sunt necesare pentru a putea inchiria un apartament pe persoana juridica, sunt administratorul unui ONG.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:50, 15 Decembrie 2023
Contractul de inchiriere si documentul care atesta ca cel care inchiraza are un drept asupra acelui imobil care ii permite sa inchirieze ( adica e proprietar,. uzufructuar, chirias cu dreptul de a face subinchiriere....) de exemplu extras de carte funciara sau contract autentic de vanzare sau certificatul de mostenitor etc. Daca acel apartament este locuinta intr-un condominiu si doriti sa il si utilizati efectiv pt activitati ale ONG=ului, veti avea nevoie, in plus si de acordul asociatiei de proprietari si a vecinilor cu pereti comuni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu câteva nelămurire poate ma puteți ajuta. ... Vladuta82 Vladuta82 Bună ziua. Am și eu câteva nelămurire poate ma puteți ajuta. Eu și soțul meu avem un contract de donație cu uzufruct ( fără alte clauze) pe o casă ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat! Melidna12 Melidna12 Buna ziua! Firma \"A\" a luat in chirie de la \"B\" (persoana fizica) un apartament unde isi are sediul firma A. Firma A poate sa faca un contract de ... (vezi toată discuția)