avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, de câteva zile tot primește fratele meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, de câteva zile tot primește fratele meu amenințări ...

Buna seara ,de câteva zile tot primește fratele meu amenințări pe Facebook că da foc la casă,că ne calca cu mașina ,că ne taie .... A luat și poze cu soția lui fratele meu și a pus persoana respectivă pe profilul lui și adresează vorbe foarte vulgare prin melodi la stori pe Facebook... As putea depune plângere la poliție cu mesajele respective?

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat sense sense sunt amenintat prin mesaje pe facebook de o persoana care lucreaza in cadrul armatei, el fiind plecat in afganistan si de acolo trimite mesajele de amenintare ... (vezi toată discuția)
Amenintari si blesteme ContSters278981 ContSters278981 Buna seara! Am si eu o intrebare va rog daca puteti sa imi raspundeti.. Fratele meu sa casatorit cu o fata din sat, el are 23 ani si ea 17. Are niste ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)