avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut. Am lovit din greseala masina parcata langa mine ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut. Am lovit din greseala masina parcata langa mine cu portiera, ...

Salut. Am lovit din greseala masina parcata langa mine cu portiera, atunci cand am coborat din masina. Avand in vedere ca ambele masini erau stationate, pot face amiabila cu proprietarul sau nu este considerat accident rutier?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:10, 31 Martie 2025
da, se poate incheia constatarea amiabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina lovita cu portiera Ratzwann Ratzwann Buna ziua, Cand am coborat din masina in parcare, nu am fost atent si am lovit o alta masina parcata cu portiere, lasand o foarte mica urma pe aceasta. ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca sorinpocol sorinpocol Avand autoturismul parcat, am fost lovit lovit de o alta masina(taxi). Am fost la asigurator si acesta a spus ca masina fiind parcata in zona indicatorului ... (vezi toată discuția)
asigurari,cazul4.2 culpa comuna??? johny34 johny34 am avut masina parcata dupa o curba la stanga,3 sferturi pe domeniul public,in parcarea din spatele blocului,parcat pe partea dreapta,parcare nemarcata,fara ... (vezi toată discuția)