avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soţii casnici care şi-au îngrijit familiile toată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soţii casnici care şi-au îngrijit familiile toată viaţa ...

Soţii casnici care şi-au îngrijit familiile toată viaţa au dreptul la pensie sub formă de indemnizație socială. Cât încasează aceşti români în 2025! Este adevarata stirea?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 17:07, 31 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este adevarata . Doar cei care au contribuit minim 15 ani la fondul national de pensii au dreptul la pensie ( in afara de acei contributori care , din motive de sanatate , au dreptul la pensie de invaliditate ) . Deci , nu incaseaza nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gr.1- venit pt. ingrijire personala raduliviu raduliviu Fratele meu are pensie de boala cu handicap gr.I ( dobandit in urma unui accident de munca) si pentru ingrijire personala primeste echivalentul unui salariu ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pe viata LDMUNTEANU LDMUNTEANU Buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unui tanar major cu diagnostic de parapareza spastica, (in cazul lui sunt afectate doar picioarele dar poate ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Rarada Rarada Buna ziua, 1. In primul rand va multumesc pentru raspunsurile la intrebari. Am cinstata insa niste erori in datele pe care le-am dat si deci, ... (vezi toată discuția)