avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, am facut o cerere in pretentii, am depus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, am facut o cerere in pretentii, am depus taxa de timbru ...

Buna ziua,am facut o cerere in pretentii,am depus taxa de timbru 200 lei cand a venit comunicarea s-a respins petitul 2(penalitatile) ca fiind insuficient timbrat,cu drept de reexaminare, am achitat si diferenta si din graba am depus cerere de reexaminare taxa de timbru,care a fost anulata.
Ce mai pot face in aceasta situatie?

Multumesc
Formulați acțiunea din nou, de data aceasta timbrand corespunzător de la început,depunând înscrisurile în mai multe exemplare etc.

Mai pot face aceeasi actiune inca o data,pe aceeasi persoana? bine inteleg?
Daca observam inainte de termenul de judecata dar dupa cele 10 zile in care puteam depune pentru reexaminare,se putea face cerere de indreptare eroare?
Multumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Formulați acțiunea din nou, de data aceasta timbrand corespunzător de la început,depunând înscrisurile în mai multe exemplare etc.

Angajați va un av sau măcar consultati unul dacă vreți sa aveți șanse.Cererea de îndreptare eroare vizează cu totul altceva, erori materiale strecurate în hotărârea judecătorească,nume,adrese gresite ,,,nu eroarea "ca dvs nu ați timbrat.Din păcate sau din fericire justiția nu funcționează cu modele și interpretări ale textelor legale făcute de cetățeni..
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere anulata ca insuficient timbrata, reexaminare simonik2011 simonik2011 Buna ziua, am o actiune care s-a respins ca\\" insuficient timbrata, cu drept de reexaminare in 15 zile de la comunicare\\", cererea a fost depusa in data de ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal de sanctionare si contraventie - semnificaþia soluþiei de pe portal fanutzz87 fanutzz87 Ora estimata: 08:30 Complet: C8 stg Tip solutie: Anulează cererea Solutia pe scurt: Anulează cererea Document: Încheiere - îndreptare eroare materială ... (vezi toată discuția)
Am vreo cale de atac daca mi se respinge actiunea ca insuficient timbrata? mariana_marian mariana_marian Daca instanta de fond imi anuleaza actiunea ca insuficient timbrata,am vreo cale de atac?Pot contesta anularea actiunii? (vezi toată discuția)