avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie proces verbal de sanctionare si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie proces verbal de sanctionare si contraventie - semnificaþia soluþiei de pe portal

Ora estimata: 08:30
Complet: C8 stg
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Anulează cererea
Document: Încheiere - îndreptare eroare materială 12.08.2013

Ce inseamna asta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:42, 16 August 2013
Daţi-ne mai multe amănunte despre dosar, cum ar fi:
-când aţi introdus plângerea contravenţională pe rolul instanţei;
-dacă aţi avut termene sau dacă instanţa v-a trimis adrese prin care v-a pus în vedere să vă completaţi plângerea sau să depuneţi taxa de timbru sau înscrisuri la dosarul cauzei;
-dacă instanţa a pronunţat o soluţie pe fondul cauzei (admite / respinge plângerea);
-dacă aţi formulat sau nu o cerere de îndreptare a erorii materiale strecurate în cuprinsul hotărârii judecătoreşti (asta în situaţia în care există o soluţie pe fondul cauzei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitiv sentință Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Am o nelămurire, cum poate fi interpretată într-o Hotărâre judecătorească sintagma ,, si propun \" ? Este vorba de atribuire în natură sau de ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort Scorpionul Scorpionul [i]Buna ziua Vreau sa ineleg si eu ce vrea sa spuna in aceasta decizie si mai exact ultima fraza unde spune de autoritatea parinteasca si despre ultimul ... (vezi toată discuția)
Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)