avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... In 2017 am avut o factura neplatita la orange, anu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

In 2017 am avut o factura neplatita la orange, anu asta au venit ...

In 2017 am avut o factura neplatita la orange, anu asta au venit ceva foi de la kruk unde scria ca am de platit o suma de bani catre ei altfel ma dau in judecata, i-am sunat, le am platit si dupa aceea dupa cateva zile mi a venit de la judecatorie ca trebuie sa ma prezint in data x. ca sunt dat in judecata, pe urma i am sunat si au zis ca intra banii mai greu dar este totul okey, este vreo problema?
Cel mai recent răspuns: PaulCos , utilizator 12:32, 1 Aprilie 2025
Dacă ați plătit datoria nu este nicio problemă. La primul termen de judecată depuneți la dosar dovada plății și totul e ok.
Faza e ca azi trebuia sa merg, dar ei mi au zis ca nu mai trebuie sa merg

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)
Pot să-i fac reclamație executorului dacă am închis datoria către o firmă de recuperare, dar el nu mi-a restituit banii achitați deja? Cristina1308 Cristina1308 În 2016 am avut contul de salariu pus sub poprire de către executor pt un credit bancar pe care nu l-am plătit acum 10 ani,după un an nu am mai păstrat ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk MihaiDG MihaiDG Buna ziua. In urma unei solicitari facute la Kruk, cu privire la situatia mea ( o chestie rezolvata intretimp), am fost informat ca as avea o datorie la ei ... (vezi toată discuția)