avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am gasit un teren de 1000mp cu deschidere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am gasit un teren de 1000mp cu deschidere de 20 m ...

Buna ziua! Am gasit un teren de 1000mp cu deschidere de 20 m si adancime de 43m. Pe acest teren dorim sa construim 2 case, una pentru mine si una pentru fratele meu. Stiu ca trebuie scos un certificat de urbanism unde se poate vedea POT, dar din cunostintele dvs., credeti ca este posibil acest lucru? Mentionez ca in proiectul de casa pe care il dorim, amprenta este de 75mp(p+1). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: biancanicoleta57@yahoo.com , utilizator 10:13, 1 Aprilie 2025
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie ionutz_4you ionutz_4you Salut am si eu o problema la care caut un raspuns. Parintii mei au o casa pe un teren de 240 mp in Bucuresti, in spatele casei au un loc liber de 75mp, la care ... (vezi toată discuția)
Teren neconstruibil dpdv al deschiderii la strada (conform cert. urbanism) webknight webknight Buna ziua, conform Cert. Urbanism pentru construire primit de la Primaria Constanta, terenul meu este neconstruibil dpdv al deschiderii la strada(Conform ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un garaj in fata casei. Pentru acest lucru am inceput demersurile pt a obtine o autorizatie de construire. Am obtinut ... (vezi toată discuția)