avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez

Sunt Casatorita cu un cetatean strain de origine turca de o luna de zile .Casatoria sa inchieai aici in Romania dupa casatorie el sa intorsc in Turcia sa aprobe casatoria acolo eu am ramas in Romania si dupa aprobarea casatoriei uma sa ma duc linga el .Acum dupa plecarea lui s-au schimbat multe in acest scurt timp si nu ne mai intelegem exista neincredere si nu sunt fericita si multumita .M-ar interesa cum pot divorta cat mai repede si ce ar trebuii sa fac sa se termine repede dupa cum am mentionat sunt casatorita de numai o luna de zile nu avem bunuri absolut nimic in comun .Va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:21, 12 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu nu am avut domiciliu comun niciodata in Romania sau in Turcia el a venit aici acum o luna ne-am casatorit si sa reintors innapoi eu am ramas aici
cf c de pr civila, daca sotii nu au avut domiciliu comun, instanta competenta pt desfacerea casatoriei este judecatoria din raza de domiciliu a paratului. daca acesta domiciliaza in starinatate este competenta judecatoria in circumscriptia domiciliului recl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul de un cetatean turc nuran nuran Vreau sa divortez de sotul meu este cetatean Turc si sintem despartiti in fapt de aproape 9 luni : unde trebuie sa intentez divortul si cat va dura? Cu ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean italian... rose3003 rose3003 va rog mult sa ma ajutati :( sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dupa care a fost inscrisa si in romania. acum eu ... (vezi toată discuția)
Cum divortez stefania galati stefania galati Sunt casatorita de o luna de zile cun un cetatean de origine turca si din cauza neincrederei vreu sa divortez impreuna nu am avut niciodata un domiciliu comun ... (vezi toată discuția)