avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca Pot pune in executare silita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca Pot pune in executare silita hotărârea judecătoreasca ...

Litigii de munca
Pot pune in executare silita hotărârea judecătoreasca pronunțată la fond care a fost în favoarea mea cu anularea deciziei de concediere, plată drepturilor salariale? daca angajatorul a făcut apel și a cerut suspendarea executării hotărârii judecătorești de la fond până la rămânerea definitivă.
Am făcut cerere pentru punerea în executare a hotărârii de la fond către angajator înainte că el sa facă apel.
Acum ce pot face?
Sa aștept hotărârea din apel sau să apelez la un executor judecătoresc?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 2 Aprilie 2025
Asteptati pronuntarea instantei cu privire la suspendare.
Multumesc
Si daca se da termen pentru apel la toamnă astept pana atunci?
O puteti pune in executare sub riscul intoarcerii excutarii silite daca pierdeti in apel ..eu am crezut ca deja are termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare inaintea recursului razvantoader92 razvantoader92 Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Solutionare conflict de munca carmenba carmenba Am primit solutionarea la procesul intentant angajatorului, in care am cistigat salariile de la data concedierii pina la data hot.judecatoresti si anularea ... (vezi toată discuția)
Punere in aplicare hotarare pronuntata in fond HRcons HRcons Buna ziua, In cazul in care (ex)angajatul castiga in fond si i se aproba plata salariilor si reintegrarea trebuie sa ne autosesizam si sa punem in aplicare ... (vezi toată discuția)