avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Daca o decizie de pensionare, dupa legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Daca o decizie de pensionare, dupa legea 360/2023 ...

Buna ziua. Daca o decizie de pensionare, dupa legea 360/2023 contine la punctul 1.5.11 "Activitati de productie din minele de minereuri" si eu am in cartea de munca inscrisa activitatea de inginer electromecanic Mina Altan -Tepe, activitatea dupa ordinul 50. si din anexa nr.2 la legea 360/2023 este la pct. 20. Prepararea de minereuri; macinare, flotare, filtarare. Societatea care a preluat arhiva este MINVEST Deva si mai are o societate asemanatoare Cuprumin Abrud ca si Altan Tepe, care este incadrata de conditii speciale, eu ce pot cere si ce pot face sa fiu incadrata la conditii speciale la art 28. lit j ) din legea 360/2023, deoarece in cartea de munca am grupa II? Angajatorul nu mai este si arhiva nu echivaleaza. Unde ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 2 Aprilie 2025
Doar instantei de judecata.
Multumesc. Exact ce nu imi place. Casele judetene de pensii au juristi care stiu legile, ei de ce nu asimileaza?
Nu au competenta pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat ca inginer electromecanic la mina altan tepe, minereu ... Totoro Totoro Am lucrat ca inginer electromecanic la mina Altan Tepe, minereu neferos, cupru si pirita. Activitatea se regaseste incadrata la conditii speciale (legea ... (vezi toată discuția)
Legea 351. am lucrat inainte de 2001 ca inginer electromecanic la mina altan ... Totoro Totoro Am lucrat inainte de 2001 ca inginer electromecanic la mina Altan Tepe, Compania nationala a cuprului, aurului si fierului MININVEST SA Deva, incadrata grupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. Începând cu noiembrie 2020, pentru persoanele din ... sufletu_andreia sufletu_andreia Bună ziua. Începând cu noiembrie 2020, pentru persoanele din anumite comunități exista o reducere a vârstei de pensionare cu 2 ani din cauza poluării. ... (vezi toată discuția)