avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un sfat. Copilul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un sfat. Copilul plecat ...

Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un sfat. Copilul plecat în Asia cu jobul și la sfârșitul lunii trecute ia expirat permisul de conducere. Nu poate veni în tara pentru al schimba. Exista o posibilitate pentru a face o solicitare aici în tara pentru al schimba? Mulțumesc! Cei de la permise nu răspund la telefon!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:30, 2 Aprilie 2025
Poate va ajuta: [ link extern ]
Nu se poate, mai ales ca are nevoie de dosarul medical, care se face în unități autorizate. Îl va schimba când revine în țară.

iuliansere a scris:

Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un sfat. Copilul plecat în Asia cu jobul și la sfârșitul lunii trecute ia expirat permisul de conducere. Nu poate veni în tara pentru al schimba. Exista o posibilitate pentru a face o solicitare aici în tara pentru al schimba? Mulțumesc! Cei de la permise nu răspund la telefon!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului de conducere marinica71 marinica71 eu am permis de conducere expirat din 2006 si e din acela vechi din hartie,din cauza faptului ca am fost plecat din tara nu am reusit sa l schimb.ce pot face ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis victor_visarion victor_visarion B .ziua,sint cetatean al R. Moldova , de curind am primit cetateniea Romana. Vreu sami schimb permisul de conducere. -ce acte imi trebuesc -unde trebue sa ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate permis de conducere american cristinavlaicu cristinavlaicu Va rog sa imi spuneti daca permisul de conducere american al unui cetatean olandez rezident in Romania poate fi prelungit in Romania in conditiile in care va ... (vezi toată discuția)