avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, pentru ce sanctiuni contabile si fiscale se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, pentru ce sanctiuni contabile si fiscale se aplica ...

Buna ziua, pentru ce sanctiuni contabile si fiscale se aplica amenzi doar 6 luni de la data incalcarii prevederilor contabile sau fiscale, cf OG 2?!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:31, 2 Aprilie 2025
Pentru toate, 6 luni de la data savarsirii e termenul de prescriere. Asta pentru întocmire PV de contravenție. Mai sunt maxim 2 luni pentru comunicare

ionelia@eurom.ro a scris:

Buna ziua, pentru ce sanctiuni contabile si fiscale se aplica amenzi doar 6 luni de la data incalcarii prevederilor contabile sau fiscale, cf OG 2?!

Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In data de 21.09.2022 am savarsit fapta de a conduce fara rovinieta. ... Ctlus Ctlus In data de 21.09.2022 am savarsit fapta de a conduce fara rovinieta. Pentru aceasta fapta a fost intocmit un Proces Verbal in data de 18.01.2023, iar eu l-am ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata rovigneta benemarin benemarin Am primit azi 4.04.2019 proces verbal pentru amenda lipsa rovigneta la data de 11.12.2018. Procesul verbal este intocmit in data de 12.03.2019 si a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Pv circulatie imedia imedia Daca nu am semnat si primit PV de contraventie la o amenda de circulatie care este termenul de prescriere a contraventiei daca nu am luat la cunostinta PV si ... (vezi toată discuția)