avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua după cat timp pot să predau permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua după cat timp pot să predau permisul de conducere ...

Bună ziua după cat timp pot să predau permisul de conducere în Germania, după ce am primit scrisoarea acasă ? Și dacă îl predau mi se anulează și puncte?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:54, 3 Aprilie 2025
Consultati un avocat din Germania, aici se discuta codul rutier din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s a reținut permisul de conducere în germania pentru depășirea ... NEACSU980 NEACSU980 Mi s a reținut permisul de conducere în Germania pentru depășirea limitei cu 32 km/h pe limita de 50 km/h , în cat timp de la primirea acestei ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Ajutor- suspendare permis in germania tony99 tony99 Buna seara, am o problema urgenta legata de suspendarea permisului de conducere in Germania. Situatia (pe scurt) este in felul urmator: In decembrie 2008 am ... (vezi toată discuția)