avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Important momentul de față lucrez în metalurgie și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Important momentul de față lucrez în metalurgie și beneficiez de ...

În momentul de față lucrez în metalurgie și beneficiez de grupa speciala, dar de ceva timp ne lasă în șomaj tehnic ,as vrea sa stiu dacă într o lună am avut 4sau 5 zile de 75 la sută pierd toată lună de grupa sau doar zilele respective
Cel mai recent răspuns: Talicosu Gheorghe , utilizator 14:34, 3 Aprilie 2025
Doar zilele in cauza ...
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot beneficia de pensie? zaharia alecu zaharia alecu Sunt nascuta la data de 21-10-1955 si am lucrat cu carte de munca din 08-06-1974 pana in 28-03-2009 perioada din care 7ani, 4 luni si 12 zile in grupa II de ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona? Mihaela  Andrei Mihaela Andrei Buna ziua! As dori si eu un raspuns de la dumneavoastra cu privire la iesirea mea la pensie.Asadar va las mai jos urmatoarele informatii: .In Luna martie, ... (vezi toată discuția)
Calcul timp lucrat in grupa 1 si speciala. Botib Botib Buna ziua, Am iesit la pensie in oct 2018,cu 24 ani lucrati in grupa 1+speciala si 11 lucrati in grupa 3 la CFR Marfa si Calatori. Nu demult am solicitat ... (vezi toată discuția)