avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am urmatoare speta. -Bolnav de cancer cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am urmatoare speta. -Bolnav de cancer cu metastaze, ...

Buna ziua,
Am urmatoare speta.
-Bolnav de cancer cu metastaze, tratament face de un an.
- Beneficiaza de indemnizatie de handicap 500 lei
Doreste sa se pensioneze pe caz de boala.
A avut in trecut PFA lucrand ca taximetrist cu licenta proprie achitand darile la stat in fiecare an.
Medicul curant, ii spune ca nu poate sa il bage in comisie , pentru ca nu are concediu medical.
Intrebare, care sunt pasii pentru a te pensiona pe caz de boala mai ales pentru ca in acest moment din cauza bolii nu isi poate face meseria.
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Pensia de boala dora ri dora ri fratele meu are 44ani si are hepatita cronica toxica ,ulcer duodenal ,diabet zaharat tip2 ,si are 78 zile cm se poate pensiona ?la cate zile de medical ... (vezi toată discuția)