avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... De cam un an ma tot suna firma Fire Credit ca am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

De cam un an ma tot suna firma Fire Credit ca am balanta negativa ...

De cam un an ma tot suna firma Fire Credit ca am balanta negativa pe paypal, i am cautat pe net, si gasesc doar recenzii negative din partea lor ca suna sa amenințe, acum nu stiu ce sa fac

Alte discuții în legătură

Problema balanta negativa paypal vladion2017 vladion2017 Buna ziua. Povestea este urmatoarea: recent am contractat prin intermediul internetului o persoana care m-a angajat pentru modificarea unei aplicatii de ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat in judecata de paypal? DariusDobrin07 DariusDobrin07 In urma cu 8 luni am trimis o pereche de adidasi intr-un alt oras din tara folosind ca metoda de plata paypal goods&services . Dupa ce banii mi au intrat in ... (vezi toată discuția)
Balanta negativa paypal mistery01ro mistery01ro Buna ziua! Balanta contului de PayPal pe care il foloseam a ramas negativa (-2300lire) datorita unui client... mai putin onest. Detaliile contului respectiv ... (vezi toată discuția)