avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna seara. Organiza o tombola in cadrul unui magazin. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna seara. Organiza o tombola in cadrul unui magazin. Regulamentul ...

Buna seara. Organiza o tombola in cadrul unui magazin. Regulamentul de participare il stabileste organizatorul. Exista un model cadru in ceia ce priveste regulamentul? Pot stabili in cadrul regulamentului de participare o limita de suma pt. clienti participanti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:26, 8 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați unui avocat să vă compună regulamentul, pentru a evita orice greșeli ce ar putea să vă creeze pagube

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare tombola ionut.braharu ionut.braharu Buna ziua, Sunt Intreprindere individuala si am un magazin second hand; vreau sa organizez o tombola cu un singur premiu in valoare de maxim 200 ron, premiu ... (vezi toată discuția)
Tombola cu premiu in bani I.C. I.C. Un grup de prieteni contribuie fiecare cu o suma. Suma stransa va ajunge in urma unei trageri la sorti la unul din ei. .As vrea sa stiu daca aceasta tombola ... (vezi toată discuția)
"tombola imobiliara"...are suport legal ? bunicumiki bunicumiki .....Buna ziua...... Prin aceasta intrebare caut raspunsul legal al unei \"idei unice in romania\" (cred eu) si pe care ... (vezi toată discuția)