Speta: proprietar în imobil proprietate mixta, câștig în instanta și teren în curtea comuna. Deși proprietar, nu pot folosi terenul, deoarece se parchează mașini deși terenul este oarecum îngrădit, plus afiș de teren proprietate, pentru a nu încalcă HCL de înfrumusețare a municipiului. Poliția locala nu intervine pe motiv ca este teren proprietate, deși vorbim de proprietate mixta inclusiv pe teren, iar Poliția Romana vrea strict sa se vadă care e parcela exacta, deși titlul de proprietate este semnat de prefect, și de director Ocpi.
Ideea e ca mi se obstructioneaza accesul în locuință, prin parcarea mașinilor vecinilor fix în dreptul întrării mele, nu la ceilalți 2, în mod repetat.
Întrebarea mea este: cine delimitează terenul meu proprietate? Ocpi ar fi în cauză, conform angajat Primărie, însă.. Eu trebuie sa suport mizerii, deșeuri, etc aruncate în toată curtea, deși m-am ocupat mereu de curățenie, de tomberoane, de sortare gunoi, etc.
Curte comuna
cutza
Am si eu o nelamurire.
Stau la o casa cu curte comuna si la \"libera intelegere\" dintre cei trei proprietari, printre care si eu, curtea s a impartit ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren
grif
Am cumparat în anul 2007 o parcela de aprox. 250 mp teren extravilan - situat la limita cu intravilanul (peste drum sunt case locuite). Parcela face parte ... (vezi toată discuția)