avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutorrrrrrrrrr!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutorrrrrrrrrr!!!

nu stiu sa interpretez o decizie a tribunalului bucursti. la judecatorie eu am cistigat si primaria a facut apel. la termenul din 3 oct s-a dat decizia de mai jos. va rog mult,mult d etot cum s ainterpretez. cine a cistigat . va rog sa-mi raspundeti cit mai urgent. multumesc anticipat.
Dec. Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că:respinge acţiunea ca neîntemeiată. Obligă intimata-reclamantă la 4,15 RON cheltuieli de judecată către apelantul-pârât. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.10.2006.PS-pc Soluţionare
Cel mai recent răspuns: mars0212 , utilizator 00:09, 4 Noiembrie 2006

nu stiu sa interpretez o decizie a tribunalului bucursti. la judecatorie eu am cistigat si primaria a facut apel. la termenul din 3 oct s-a dat decizia de mai jos. va rog mult,mult d etot cum s ainterpretez. cine a cistigat . va rog sa-mi raspundeti cit mai urgent. multumesc anticipat.
Dec. Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că:respinge acţiunea ca neîntemeiată. Obligă intimata-reclamantă la 4,15 RON cheltuieli de judecată către apelantul-pârât. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.10.2006.PS-pc Soluţionare

Instanta de apel a considerat actiunea ta ca fiind neintemeiata si a respins-o spre deosebire de instanta de fond care dupa cum zici tu a admis actiunea ta. Tu esti intimatul iar primaria apelantul in aceasta situatie. Esti datoare cu 41500 ROL cheltuieli de judecata.

Poti face recurs in termen de 15 zile dar motivele de recurs sunt limitate
multumesc mult pt raspuns.
cu placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecatã stabilite ºi la fond, ºi în recurs ContSters271857 ContSters271857 daca se dau de instanta de judecata cheltuieli cu avocatu 100 lei la tribunal iar la recurs scrie definit si irevocabil 1500 cheltuieli cu avocatu trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Indreptare cheltuieli de judecata - acordate gresit in apel vlad_r vlad_r Prin sentinta judecatoriei au fost respinse atat actiunea reclamantului cat si cererea mea reconventionala. Acum la incheierea apelului a fost respinsa ... (vezi toată discuția)
Sentinta in fond funciar se ataca direct la curtea de apel? Balaurul Balaurul Buna ziua, Constat, pe site-ul Judecatoriei Valenii de Munte, ca \"[i]Respinge cererea ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatei ... (vezi toată discuția)