avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Insolventa,firma de renume
Discuție deschisă în Executare silită

Insolventa,firma de renume

Bună ziua!am și eu niște întrebări dacă poate ajuta cineva multumesc:
Am avut poprire pusa pe cont,am aceea poprire în continuare,deși eu ca angajat am respectat acest lucru,angajatorul nu mi-a platit dările necesare și acum ma aflu în situația în care am datorii în continuare deși trebuia sa se rezolve problema din septembrie anul trecut.Cum pot rezolva aceasta problema și ce obligații mai am eu cu aceasta poprire dacă eu legal am muncit ,banii au fost opriți,dar nu sa platit.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ii pot da în judecata , utilizator 18:11, 4 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate informa executorul si daca se continua executarea silita puteti formula o contestatie.
Am informat executorul ,iar rezultatul este același,ba mai mult eu m-ai am de plata undeva la 3600 și în contul bancar unde am.poprirea figureaz cu 6000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa, firma de renume ii pot da în judecata ii pot da în judecata Bună ziua!am și eu niște întrebări dacă poate ajuta cineva multumesc: Am avut poprire pusa pe cont,am aceea poprire în continuare,deși eu ca angajat ... (vezi toată discuția)
Executare silita manuelazanoaga manuelazanoaga Executare silita Buna ziua Problema cu care ma confrunt a inceput azi 27.02.2015 cand , vrand sa-mi ridic de la atm salariul am constatat ca nu pot.Am ... (vezi toată discuția)
Executor judecătoresc-putere absolută iluana iluana Buna ziua, Am avut un proces pe care l-am pierdut și cealaltă parte mi-a făcut contestație la executare.Subiectul procesului a fost ,,obligația de a ... (vezi toată discuția)