avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita


Executare silita

Buna ziua
Problema cu care ma confrunt a inceput azi 27.02.2015 cand , vrand sa-mi ridic de la atm salariul am constatat ca nu pot.Am intrebat in banca ce se intampla si mi s-a spus ca, contul este blocat datorita unei popriri pe cont de catre un executor judecatoresc pentru o datorie.
Am aflat numele executorului judecatoresc si i-am dat telefon pentru a afla de ce mi-a pus poprire pe cont, spunand-mi ca am contractat in 2005 un credit de la banca
Am intrebat daca banca a trimis catre dansii pentru a-mi face poprire pe cont si mi-au raspuns ca nu banca , ci o firma de recuperare debite
Eu nu mai am nici contract si nici chitante de achitare a datoriei, aceasta fiind de acum 10 ani si a fost facuta pentru un calculator pe care nici nu-l mai am , intre timp achizitionand altul.
Am cerut executorului copie dupa dosarul de executare silita pe care o voi avea in 5 zile.
Biroul de executare silita mi-a spus ca nu a trimis nimic la angajator, ci numai bancii si mie(eu neprimind nimic fiindca dansii au trimis la adresa unde am locuit cand am cumparat calculatorul si nu mai locuiesc la adresa respectiva )
In tot acest timp nu am primit nici o instiintare , nici din partea bancii si nici din partea acestei firme si nici o dare in judecata.
Va rog nespus de mult sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme fiindca am contul blocat si nu-mi pot achita intre timp facturile si mai am si doi copii mici .

Cu tot respectul pentru intelegere si ajutor,
Manuela Zanoaga
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:47, 28 Februarie 2015
Problema este ca trebuie sa faceti contestatie la executare in instanta in care sa aratati ca nu mai locuiti acolo si ca nu ati fost instiintata de poprire, ca datoria e prescrisa... sa veniti cu probe. Dar este de durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire suspecta - a doua executare silita pentru acelasi credit malexm malexm Prin 2003 am facut un imprumut la o banca, in 2006 am fost executat silit si am achitat intreaga suma la executor, in data de 4.11.2016 am primit un mesaj de ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin infiintarea popririi pe contul de salariu ditfloris ditfloris buna seara! am fost instiintat de banca unde am cardul de salariu ca acesta a fost blocat in urma actiunii unui executor judecatoresc. mergand la executor am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de salariu alexandrasibiu alexandrasibiu Buna ziua am o nelamurire.In data de 30 .08.2011 am fost la un executor judecatoresc pentru a da o declaratie cu privire la bunurile pe care le detin in ... (vezi toată discuția)