avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire suspecta - a doua executare silita pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire suspecta - a doua executare silita pentru acelasi credit

Prin 2003 am facut un imprumut la o banca, in 2006 am fost executat silit si am achitat intreaga suma la executor, in data de 4.11.2016 am primit un mesaj de la banca unde am cardul de salariu ca mi-a fost blocat contul pentru o poprire, in acelasi timp a fost blocat si cardul de alocatie al fiului meu minor. Ambele banci mi-au sps ca este ceva suspect pentru ca ei au primit doar o instiintare pentru a-mi bloca conturile de la un executor dar nu au primit nici-un cont unde sa vireze bani popriti, iar la locul de munca nu a venit nici-o instiintare cu vreo poprire, am luat legatura cu executorul care a trimis instiintarea si am fost uimit sa aflu ca procesul de executare silita a fost deschis de o firma de recuperari pentru aceasi datorie pe care am achitat-o in 2006.
Ce ar trebui sa fac acum?
Termenul de 15 zile pentru a depune contestatie de cand incepe?
Si cum se poate sa fiu executat silit de 2 ori pentru aceeasi datorie pe care am achitato deja de 10 ani?
Cel mai recent răspuns: malexm , utilizator 13:37, 22 Noiembrie 2016
Singura solutie juridica este contestatia la executare pe care trebuie sa o formulati in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de poprire.
15 zile lucratoare sau 15 zile normale?
Si daca trec cele 15 zile nu pot face o altfel de contestatie daca datoria este practic inexistenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul termenului contestației la executare Adevar2 Adevar2 Bună seara! Va rog respectuos să mă sfătuiți in următoarea situație de fapt:In 2004 o vecină a cumpărat electrocasnice in valoare de 20 mil.lei ... (vezi toată discuția)
Plata in timpul executarii silite este o recunoastere de datorie? roroxana roroxana Buna! Daca in timpul exacutarii silite efectuez plata pentru a mi se debloca un cont care a fost poprit, inseamana ca am recunoscut ca aveam datoria ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)