avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!Bunica mea a făcut succesiunea pentru a le ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!Bunica mea a făcut succesiunea pentru a le trece ...

Bună ziua!Bunica mea a făcut succesiunea pentru a le trece copii pământul extravilan,dar din acesta vrea să dea și la 2 nepoți.Se poate?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:10, 4 Aprilie 2025
Buna ziua, se poate dona, vinde, daca bunica este proprietara...
Discutati aceste aspecte cu un notar dar mai preferabil ar fi un avocat, sa va explice ce inseamna donatie, cine o poate ataca... in caz ca exista neintelegeri in familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire in privinta contractului de vanzare-cumparare si a actului de donatie maria_miralena maria_miralena Buna ziua, X este vaduva si are 2 copii: o fata si un baiat. Baiatul este divortat, nu are copii si este cetatean al altei tari, renuntand la cetatenia ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - mostenire danutzbv2006 danutzbv2006 Buna ziua, Deoarece m-am confruntat cu problema de a nu reusii sa aflu in avans care sunt costurile unei astfel de proceduri dezbatere succesiune+ mostenire, ... (vezi toată discuția)
Contract imobil calin13 calin13 Buna ziua., Am o nelamurire si am intrat aici in speranta ca pot gasi un raspuns util. Bunica mea ,vaduva, detine un apartament pe care doreste sa mi-l ... (vezi toată discuția)