avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara.. din nou chiar sunt uimit, abia acum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara.. din nou chiar sunt uimit, abia acum ajuns dosarul ...

Buna seara.. dnd din nou chiar sunt uimit abia acum ajuns dosarul la parchet pe ce baza a făcut apel daca îl studiază abia acum că am vrut sa vad pe ce motivare a făcut apel era deja plecat către parchet procuror ăla face apel "FARA să vadă dosarul hai că se poate in Romania..!!! Oricum marți sunt programat să văd dosarul cererea in cauză..pfff
Cel mai recent răspuns: nicu144 , utilizator 18:10, 4 Aprilie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca folositi punctuatie/ fraze scurte cu subiect si predicat, vom putea intelege care este problema dvs. Daca doar ghicim ce doriti, comentariile noastre pot fi pe alaturi de subiect.
Domnule sunteti avocat ? vad ca sunteti altceva rog mult nu mai scrieti ok ..!!1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen solutionare dosar la procuratura zooropa zooropa Buna ziua in urma cu aproape 1 an am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamarea unei persoane. Dupa cateva luni Politia a trimis dosarul la parchet ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, comportament politist ContSters405846 ContSters405846 Subiect: abuz de incredere???? Buna ziua. Am nevoie urgenta de ajutor cu cat mai multe sfaturi in legatura cu problema urmatoare: sotul meu a inchiririat un ... (vezi toată discuția)
Referate manipulatoare ale "organelor judiciare" KLTM KLTM Stiati ca de cativa ani politia de proximitate cerceteaza si cazurile penale? Adica niste unii fara studii serioase de drept isi dau cu parerea si decid ... (vezi toată discuția)