avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... speta: suntem un cuplu care traim in concubinaj timp ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

speta: suntem un cuplu care traim in concubinaj timp de 15 ani, ...

speta: suntem un cuplu care traim in concubinaj timp de 15 ani, avem un copil impreuna de 10 ani. locuim in casa parintilor concubinului.( care mai are 2 frati...) ce drepturi avem fiecare in cazul unui deces al vreunui parinte? la masa succesorala? ma refer eu si copilul meu, indeosebi. multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:50, 4 Aprilie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs, niciun drept.
Doar copilul își va moșteni tatăl și eventual bunicii (în cazul în care concubinul ar deceda înaintea părinților săi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici si tata... mariana serban mariana serban Buna seara,am o mare problema si sper sa gasesc aici un raspuns...Tatal meu a decedat si casa in care locuia a fost a parintilor sai ,decedati acum 12 ... (vezi toată discuția)
Concubinaj Lili Maioru Lili Maioru Buna ziua, traiesc in concubinaj de 18 ani, avem doi copii,de 10 si 8 ani si traim in casa batraneasca a concubinului. El mai are doi fratii mostenitorii. ... (vezi toată discuția)
Mostenire nagykari nagykari Buna ziua, tata a trait 11 ani cu o concubina care a decedat anul trecut, in decursul acestor 11 ani tata a cumparat un apartament -din sursele lui financiare ... (vezi toată discuția)