avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz. Primăria refuza înmatricularea și eliberarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz. Primăria refuza înmatricularea și eliberarea numărului ...

Refuz. Primăria refuza înmatricularea și eliberarea numărului cu plăcută galbena ,obligând asigurarea in prealabil și în baza asigurarii inmatriculeaza mijlocul de transport. Este vorba de un triciclu electric cu viteza limitată la 25km pe ora. Este sau nu este un abuz?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:45, 6 Aprilie 2025
Nu este un abuz, din moment ce doriți să circulați pe drumurile publice. Și pentru trotinete electrice trebuie asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie auto inmatriculate primarie ariana03 ariana03 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista ceva prevederi legale actuale, prin care sa existe obligativitatea autovehiculelor inregistrate la primarie de a avea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am cumpărat de o săptămână un scuter electric ... Mariusalexpacala Mariusalexpacala Bună ziua Am cumpărat de o săptămână un scuter electric nou in C.I.V. scrie: marca. LIma Tip. LM 16 Categorie.L1e Categorie de folosință. ... (vezi toată discuția)
Care este limita legala pentru vehicule cu motor electric / termic ... goldieczr goldieczr Care este limita legala pentru vehicule cu motor electric / termic fara omologare sau permis? Vehicule ca biciclete electrice, trotinete sau triciclete de ... (vezi toată discuția)