avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces verbal ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces verbal Buna ziua! Am o intrebare: in procesul verbal

Buna ziua! Am o intrebare: in procesul verbal al adunarii generale trebuie specificati cu numele proprietarii care nu au participat la sedinta? Un proprietar care pentru faptul ca nu mai este presedinte, acum a devenit carcotas si cauta nod in papura la orice, cere acest lucru. Eu stiam ca se trec doar cei care sunt prezenti, care si semneaza procesul verbal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
hill04, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:30, 6 Aprilie 2025
Știți bine, nu trebuie trecuți decât cei prezenți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile proprietarilor tomasso tomasso In debutul adunarii generale un membru al asociatiei refuza sa semneze tabelul de prezenta motivand ca va semna la sfarsitul adunarii, imediat presedintele ... (vezi toată discuția)
Hotarari ale adunarii generale a asociatiilor de proprietari hero hero Procesul verbal al adunarii generale tine si loc de hotarare sau aceasta trebuie redactata separat la sfarsitul adunarii (si consemnata in caietul cu procese ... (vezi toată discuția)
Contestarea hotararii adunarii generale Mihaflorica Mihaflorica In urma unei adunari generale a Asociatiei de proprietari s-a intocmit un Proces Verbal in care se anexeaza lista proprietarilor prezenti.Nu a fost intocmita o ... (vezi toată discuția)