avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua locuiesc la parterul unui bloc de 10 etaje ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua locuiesc la parterul unui bloc de 10 etaje deoarece ...

Bună ziua locuiesc la parterul unui bloc de 10 etaje deoarece este frig iarna ma-m decis sa izolez tavanul beciului pe banii mei ulterior am anunțat asociația am prezentat factura și nu dores sa plateasca ceilalți vecini ce e de facut
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:15, 5 Aprilie 2025
Dar de ce sa plateasca si ceilalti ? ca v-ati marit dvs. confortul ? Ba , daca ati facut lucrarea fara acceptul asociatiei , va pot pretinde sa aduceti proprietatea comuna la starea initiala si sa dati jos izolatia .
Tavanul beciului nu întra la părți comune,doar întreb
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
Rew3, utilizator
Tocmai aia e , ca intra … si nu aveati dreptul sa interveniti asupra unei parti comune , decat cu acceptul celorlalti , prin asociatie . Daca ati fi cerut acest accept , e posibil sa-l fi primit , dar cert vi s-ar fi pus in vedere ca , nefiind in interesul sau nevoia proprietarilor - ci doar a dvs. - lucrarea o faceti pe banii dvs. Daca vreti . Daca nu , lasati tavanul beciului asa cum e …
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare apartament prin beci talossmn talossmn Buna seara, supun atentiei dv. urmatorul caz: vecinul de la unul dintre apartam.de la parterul blocului in care locuiesc, doreste sa- si izoleze apartam. ... (vezi toată discuția)
Izolare parter annaliax annaliax Locuiesc la parterul unui bloc cu 10 etaje. Din cauza faptului ca in beciul blocului s-au facut niste lucrari pentru conductele de apa a ramas o spartura la ... (vezi toată discuția)
Apartament afectat termic din cauza izolatie spatiu comun Alina_terasa Alina_terasa Buna ziua, Apartamentul este situat la etajul 1, sub el fiind intrare exterioara bloc, holul blocului fara sursa de incalzire si un spatiu ... (vezi toată discuția)