avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... După recalcularea pensiei anticipate cu penalitate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

După recalcularea pensiei anticipate cu penalitate ,mi s-a menținut ...

După recalcularea pensiei anticipate cu penalitate ,mi s-a menținut aceiași penalitate deșii se întrunesc toți parametrii,adică peste 41 ani contributivi și peste 60 ani vârstă....este normal sau este o greșeală?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
Corhan constantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:50, 5 Aprilie 2025
Atentionati casa locala pe adrea lor de e-mail despre acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am iesit la pensie anticipat la varsta de 60 ani si 3 luni cu ... Porancea Ligia Marcela Porancea Ligia Marcela Am iesit la pensie anticipat la varsta de 60 ani si 3 luni cu un stagiu de cotizare de 41 ani si 6 luni. Am nascut si crescut 2 copii. Dupa recalculare am ... (vezi toată discuția)
Pensionar anticipat mai 2011 Petrus_barbu@yahoo. Com Petrus_barbu@yahoo. Com La 60 de ani m- am pensionat anticipat 39 ani de munca pensie anticipata calculata 460 Ron nici azi nu sint trecut la pensie normala Ce trebuia facuta din ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Loghin Corina Loghin Corina Cum se face solicitarea pentru recalcularea pensiei după trecerea a cinci ani de la ieşirea la pensie de vîrsta dar înainte avînd pensie anticipat? (vezi toată discuția)