Titlu de proprietate
Bună ziua.
Dacă pe titlul de proprietate sunt trecuți doar 2 frați și tatăl lor iar cel de al treilea copil nu este trecut,acesta are vreun drept la mostenire după tată?Menționez ca mai este în viață doar cel care nu este trecut ..
Moștenitorii celor doi frați decedati vor sa vând o casă iar ei ii trimit pe cumpărători la poarta celui care nu este trecut și întreabă dacă vrea sa o vândă,daca este de acord.Nu înțeleg de ce daca acesta nu este trecut pe titlu de proprietate.
Iar acest copil care nu e trecut pe titlul de proprietare a plătit impozitul la casa timp de 16 ani plus alte utilități.
Poate sa și recupereze acei bani sau mai mult din mostenire?
Niciunul din moștenitori nu a participat cu niciun leu în acești ani
Mulțumesc anticipat!!!
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar acel copil a si locuit in casa respectiva ? ca utilitatile sunt cosumuri , iar acestea e normal sa le plateasca cine le face , nu altcineva . Ar putea , eventual , intra in discutie , impozitele … Dar si cei care sunt proprietari ( ca sunt trecuti in titlul de proprietate ) si nu au folosit casa , ar putea pune problema unei sume , un soi de chirie , nu ?
În casa nu locuiește nimeni de foarte mulți ani.Dar acel copil care nu e trecut în titlu a plătește impozit,salubrizare,etc.
La asta m-am referit când am spus utilități.
Dezbatere mostenire
dadaianu
Buna ziua! Am o problema privind dezbaterea mostenirii daca ma poate ajuta cineva.
Parintii mei au decedat amandoi,tatal acum doi ani si mama acum un an.In ... (vezi toată discuția)