avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate Bună ziua. Dacă pe titlul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate Bună ziua. Dacă pe titlul de proprietate ...

Titlu de proprietate
Bună ziua.
Dacă pe titlul de proprietate sunt trecuți doar 2 frați și tatăl lor iar cel de al treilea copil nu este trecut,acesta are vreun drept la mostenire după tată?Menționez ca mai este în viață doar cel care nu este trecut ..
Moștenitorii celor doi frați decedati vor sa vând o casă iar ei ii trimit pe cumpărători la poarta celui care nu este trecut și întreabă dacă vrea sa o vândă,daca este de acord.Nu înțeleg de ce daca acesta nu este trecut pe titlu de proprietate.
Cel mai recent răspuns: mattilat , utilizator 08:58, 23 Aprilie 2025
La noi in oras, salubrizarea este pe persoana care locuieste la adresa. Daca nu locuieste nimeni, nu se plateste salubrizare. Si e logic.
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2025
ibn, utilizator
Depinde cum a fost adoptata Hotararea de consiliu local. La noi in oras, se plateste taxa de salubrizare pentru o persoana, la imobilele in care nu locuieste nimeni. Nu a atacat nimeni HCL-ul,
Adică fiecare persoană dintre cei 3 trecuți pe titlu au cotă parte 1/3.
Iar o singură cotă de 1/3 a tatălui se va împărți încă o dată în 3, pentru cei 2 frați de pe titlu câte 1/9 și 1 parte de 1/9 pentru cel care nu este trecut, rezultând cote diferite de proprietate: 0,44 + 0,44 + 0,12
Adică fratele netrecut pe titlul de proprietate, are drepturi 0,12 să putem cumva "măsura" corect decizia și dreptul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, și un an fericit va doresc! am o întrebare, tatăl ... Mihai1526 Mihai1526 Bună seara, și un an fericit va doresc! Am o întrebare, tatăl meu are un titlu de proprietate de moștenitor pe care este trecut el și încă frați, ... (vezi toată discuția)
Succesiune adriannita adriannita Buna ziua! Suntem 6 frati si vrem sa facem succesiunea la 9 ha pamant, care la ora actuala beneficiaza de el un singur frate. Din cei sase frati ,trei vor sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... bunicul ... lucretia_lili lucretia_lili Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... Bunicul meu a avut 12.000 mp teren impartit pe 3 parcele: - prima parcela - 6500 mp extravilan - a ... (vezi toată discuția)