avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa obțin mai mult de doua coduri ISBN pe an
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa obțin mai mult de doua coduri ISBN pe an

Bună ziua,
Dacă vreau sa obțin mai mult de doua coduri ISBN pe an, dar nu vreau sa colaborez cu o editura, pot sa îmi fac singura propria editura, dacă nu am studii din domeniul editorial? Pot doar ca SRL sau se poate și ca PFA?
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)
Carti in format audio - drepturi de autor georgianaflorina georgianaflorina Stimati Domni, Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le ... (vezi toată discuția)
Copyright andrei1221 andrei1221 Buna ziua ! Am scris o carte cu subiect Sci&Fi si as dori sa o public. Nu am mai publicat niciodata nimic si nu stiu cum se procedeaza. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)