avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara. Mi s a reținut permisul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara. Mi s a reținut permisul pentru neacordare prioritate ...

Bună seara. Mi s a reținut permisul pentru neacordare prioritate în sensul giratoriu,pentru 60 zile.
Întrebare :
- există vreo șansă în cazul contestării la judecătorie?
-am înțeles că testul de verificare a cunoștințelor pentru reducerea perioadei de suspendare se poate da în orice secție a politiei rutiere. Se poate merge la o secție din alta localitate decât cea de domiciliu ?
Eu stau mai mult în acea localitate ,din motive bine întemeiate, și dacă voi avea permisul reținut va fi greu să ajung în orașul meu .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 6 Aprilie 2025
1. Nimeni nu va poate spune daca aveti sau nu sanse de castig.

2. Testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație se susține, potrivit art. 106 sau 106^1 din OUG 195/2002, la orice serviciu al poliției rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate sustinere test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație safety safety Buna ziua Pentru neacordarea prioritatii de trecere a unui pieton la o trecere de pietoni, cf art 100 alin (3) lit b) din OUG 195/2002 republicata privind ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 60 zile, perioada de suspendare a dreptului de a conduce prelungita albualin albualin Buna, Acum 75 de zile mi s-a intocmit un PV pentru neacordare de prioritate cu tamponare si mi-a fost retinut permisul 60 de zile (specificat in PV) . ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60 zile zme-ul zme-ul Pe 24.06 mi s-a retinut permisul de conducere (cat B) pentru 60 zile - neacordare de prioritate in intersectie dirijata (acident cu pagube materiale) Am ... (vezi toată discuția)