avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu contract munca

Buna ziua,
Daca in informare contract munca scrie ca dupa 6 luni si evaluare se mareste salariul si asta nu s a intamplat pot sa aduc argumentul asta dupa 1 an, este optionala sau obligatorie marirea?
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2025
Catalin_Paul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 7 Aprilie 2025
Daca ati semnat c.i.m., atunci acea informare nu are vreo relevanta.
Normal ca l am semnat cand m am angajat, dar ce relevanta are asta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are relevanta, intruicat angajatorul este obligat sa respecte obligatiile asumate prin acesta .. daca in cuprinsul c.i.m. nu exista obligatia de a va mari salariul, atunci nu este obligat la asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea la locul de muncă AdrianEV AdrianEV Salutare! Intrebarea mea vizeaza relatia angajat-companie pe aspectul evaluării. Ce se intampla intr-o situatie in care unui angajat i se mareste ... (vezi toată discuția)
Criterii de evaluare mitrofan emilia mitrofan emilia Buna! Va ro sa-mi spuneti daca , conform noului cod al muncii este obligatoriu sa facem evaluarea salariatilor . Mentionez ca suntem o firma privata si ... (vezi toată discuția)
Marire salariu AnneMarie1223 AnneMarie1223 De la 1 martie o sa am o noua functie in cadrul unei companii in care deja lucrez, pe un salariu x. In contract este mentionat ca dupa un an o sa primesc ... (vezi toată discuția)