avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salariu

De la 1 martie o sa am o noua functie in cadrul unei companii in care deja lucrez, pe un salariu x.
In contract este mentionat ca dupa un an o sa primesc salariul y. (marire)
Daca intre timp, se fac mariri de salariu la nivel de companie, beneficiez si eu de aceasta marire? Chiar daca in contract apare ca dupa un an mi se mareste, monitorizandu-mi activitatea in aceasta perioada....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 28 Februarie 2023
Va referiti la alta marire decat cea din c.i.m. ?
Da, o marire la nivel de contract de munca colectiv, aplicata tuturor angajatilor
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
AnneMarie1223, utilizator
Atunci vi se aplica si dvs.
Si daca salariul ajunge la suma y cu aceasta marire colectiva, suma pe care trebuie sa o am conform cim peste 1 an de la activitatea pe noua pozitie, ce se intampla cu marirea de peste 1 an?

exemplu: am salariu de 1000 de lei, se aplica o marire colectiva de 200 de lei, asta inseamna ca o sa am 1200 acum
iar in cim scrie ca peste 1 an trec de la 1000 la 1200
ce se intampla in acest caz? se va mai aplica vreo marire?
Exista grila de salarizare cu salariul maxim ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La societatile comerciale cu capital privat ar trebui se existe o grila de salarizare? MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati.Societatea unde lucrez nu are CCM (DESI ARE 45 ANGAJATI).Salariile se negociaza individual.Se respecta partial ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe unitate crimson crimson [quot]Noul contract de munca la nivel national (CCM) prevede ca personalul incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire o reprezinta studiile ... (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)