avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluarea la locul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluarea la locul de muncă

Salutare!

Intrebarea mea vizeaza relatia angajat-companie pe aspectul evaluării.

Ce se intampla intr-o situatie in care unui angajat i se mareste volumul de munca (contractul nu specifica un volum de munca efectiv, iar marirea se face pe acelas sector de activitate), este evaluat pozitiv, in cadrul evaluării are loc o discutie din care reiese ca marirea volumului de munca justifica o marire salariala de X% aplicabila în termen de o luna.

In practica marirea salariala intarzie cateva luni, angajatul primeste diferenta sub forma de bonus pentru una din acele luni. In cazul in care raspunsul intarzie și mai mult, este X-Y%, sau este unul negativ dar volumul de munca ramane acelas, ce masuri poate lua angajatul asa incat sa fie respectata evaluarea asa cum fost discutata?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2016
AdrianEV, utilizator
Cel mai recent răspuns: AdrianEV , utilizator 11:21, 22 Iulie 2016
Acea marire de salariu a fost concretizata intr-un act aditional la c.i.m. ?
Nu, a fost doar discuată verbal și scris.
AdrianEV a scris:

.... a fost doar discuată verbal și scris.


Exista, totusi, un document scris , in acest sens ? Salariatul are un exemplar de pe acest act ?
Nu, nu există un document în acest sens. Discuția s-a făcut verbal la evaluare, neffind aprobată și semnată de cineva. După au mai avut loc discuții pe acest subiect pe E-Mail-ul companiei, unde managerul susține că mărirea este justificată dar compnia întâmpină diverse probleme.
Nu cred ca ar putea face ceva salariatul prin care sa-l oblige pe anagjator la marire, decat sa insiste sa se materializeze acae promisiune.

Alte discuții în legătură

Pentru marire salariala preferentiala zinca zinca unor colegi mai precis 85% dintre angajati li s-au marit salariile iar altor persoane care facem, banii in firma nu as putea da car-ul in judecata pt aceasta ... (vezi toată discuția)
Situatie discriminatoare 3VIAL 3VIAL Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie la actualul loc de munca si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cu un raspuns si eventual un sfat in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intampin urmatoarea situatie la actualul loc de munca ... 3VIAL 3VIAL Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie la actualul loc de munca si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cu un raspuns si eventual un sfat in ceea ce ... (vezi toată discuția)