avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara ! Am o întrebare. Ce se poate face dacă ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara ! Am o întrebare. Ce se poate face dacă am fost ...

Bună seara !
Am o întrebare. Ce se poate face dacă am fost implicat intr-o frauda de tip spoofing în care am făcut un credit, iar creditul respectiv a ajuns la altă persoană implicată în înșelătorie. A fost deschis deja un dosar penal pentru asta. Dar nu știu dacă se poate realiza ceva la banca la care creditul respectiv a fost realizat.
Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Executare silita si contract cu avocat sara2 sara2 Buna seara. Am si eu o problema in legatura cu un credit facut pe numele meu de catre o persoana necunoscuta care mi-a falsificat buletinul. Am facut plangera ... (vezi toată discuția)
Înșelat la banca santander (austria) Robert austria Robert austria Buna ziua ...locuiesc in austria de 5 luni si muncesc ! Am cerut un credit la banca si sa aprobat 9000 cu dobanda de 13.99 ( iar 2000 euro opriti pt o ... (vezi toată discuția)
Cumparat casa = teapa. ce pot face? fandacia fandacia Buna ziua. Am cumparat in 2012 o casa cu credit \\"prima casa\\". Casa mi-a fost prezentata ca fiind constructie recenta (2005-2006). Intre timp au inceput sa ... (vezi toată discuția)