avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimare locatie centrala si aragaz. Nevoie de un nou ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimare locatie centrala si aragaz. Nevoie de un nou proiect?

Buna ziua! O intrebare.. Pentru ca sa schimb locatia centralei si a aragazului ar trebui sa fac proiect la eon?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:07, 7 Aprilie 2025
Da, aveti nevoie de un proiect, executat de o persoana autorizata si apoi declarati lucrarea (proiect si executie) la distribuitorul de gaz si executati cu o firma autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare centrala pe gaz hdiana hdiana Buna ziua... cand am cumparat apartamentul, in 2012, vechii proprietari nu ne-au informat ca au montat centrala ilegal, nu au finalizat actele, nu au ... (vezi toată discuția)
Montare centrala intr-un apartament de bloc manolacheflorentina manolacheflorentina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce anume pasi trebie urmati pentru a-mi putea monta centrala intr-un apartament dintr-un bloc. Va multumesc (vezi toată discuția)
Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)