avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Recent mi s-a blocat o suma de bani pe cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Recent mi s-a blocat o suma de bani pe cont de la ...

Buna ziua!
Recent mi s-a blocat o suma de bani pe cont de la un birou executor judecatoresc pentru un dosar din 2019, datorie ce cred ca ar fi trebuit sa se prescrie in termen de 3 ani. Este corecta banuiala mea sau s-a modificat perioada de prescriere pentru datorii altele decat la stat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sveti , utilizator 18:27, 7 Aprilie 2025
Buna ziua

Prescriptia nu se constata din oficiu (automat). Prin urmare, ar fi trebuit sa faceti contestare la executarea silita si sa invocati prescriptia.
Multumesc pentru raspuns! Unde se face aceasta contestare, va rog?
La judecătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiunea prescriptiei in timpul executarii silite tudorsad tudorsad Buna ziua, O intrebare poate interesanta, poate. In 2016 am pleacat din Romania. Am in tara doar un cont bancar deschis, fara nici o activitate din 2016. Nu ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit neachitat Dora2018 Dora2018 Buna seara, In cat timp se prescrie un credit bancar neachitat? Multumesc (vezi toată discuția)
Prescriere Juganaru Speranta Juganaru Speranta În 2010 am făcut un card de cumpărături la o banca îmi achitam lunar sumele datorate cind mă trezesc ca ei nu mai scădeau bani depuși dar apăreau sume ... (vezi toată discuția)