avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Acum 5 ani am incheiat un contract la NN ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Acum 5 ani am incheiat un contract la NN Direct pentru ...

Buna ziua,

Acum 5 ani am incheiat un contract la NN Direct pentru un produs care parea o alternativa la pensie. Iar acum am aflat ca este doar o asigurare de viata. Cum as putea sa fac sa renunt la contract si sa imi iau banii inapoi? Fara sa raman cu niste monezi. Pentru ca vor sa imi 80% din bani daca ma retrag acum. E corect sa faca asta dpdv legal?
Este corect atât timp cât aveți un contract,condiții de retragere etc.La finalul perioadei banii se restituie integral plus dobânda acumilata.,teoretic se penalizează retragerea anticipata și se încurajează ajungerea la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarii ContSters205948 ContSters205948 AM INCHEIAT O ASIGURARE LA O FIRMA CU PLATA SIMESTRIALA MI S-A SPUS DE LA INCEPUT DE CIND AM INCHEIAT POLITA CA DUPA 3 ANI DE ZILE POT SA SCOT DOAR 80% DIN ... (vezi toată discuția)
Se restituie bani din asigurare? tm06cristi tm06cristi Scot o anumita suma de bani de la o banca,banca face o asigurare de viata pe timp de 10 ani la la suma scoasa intrebarea mea este se restituie acesti bani ... (vezi toată discuția)
Termen returnare produs cumparat cristian_conea cristian_conea Exista, dpdv legal, un termen in care pot returna produsul cumparat (fara a fi fost utilizat, binenteles) si sa-mi recuperez banii? (vezi toată discuția)