avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa ma informez daca sunt divortata si as vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa ma informez daca sunt divortata si as vrea sa divortez.M-am ...

Cum pot sa ma informez daca sunt divortata si as vrea sa divortez.M-am casatorit in 2003 la Ploiesti si nu stiu nimic de sotul meu de 20.ani
Cel mai recent răspuns: Ribelle , utilizator 18:32, 8 Aprilie 2025
Mergeți la evidenta persoanei de la locul de domiciliu.
Cum.adica nu știți daca sunteți divorțată?Credeți ca soțul a divortat de dvs și nu ați aflat,nu ați fost citata în instanta etc..
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna ziua
Eu am divortat in 2003 sau avvocatura pe care il aveam atunci spunea ca sunt divortata dar nu am mai stiut nimic de el.Acum ar trebui sa ma casatoresc ,sunt in afara tarii si nu stiu cum sa revolv situata mea.As dori informatii la cine sa apelez sau ce am de facut.Practic as aveva nevoie de un avocat care face practice online.
Solicitati instantei unde s-a judecat divortul o copie legalizata de pe hotararea de divort.
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Alegeți un av din lista consultanților,discutați în privat pentru o consultație ,pt a vedea ce solutii sunt.etcetc.Dvs nu aveți setata mesageria asa ca nu puteți fi contactata de catre consultanti..Trebuiesc făcute ceva verificări..

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână ... Andrmaria Andrmaria Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână a fost acasă executorul pentru a evalua casa poze tot ce trebuie ,eu sunt plecat din țară ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna certificat de rol pentru o locuinta doar pe numele unuia dintre soti atunci cand sunt ambii participanti ? rony radu rony radu Buna ziua, Ma numesc Roni Radu,locuiesc in Bucuresti,am construit o casa in Ploiesti,pe terenul obtinut printr-un contract de vanzare cumparare pe numele ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sentinta de divort din spania G Darie G Darie Buna ziua, Doresc sa înregistrez sentința de divort efectuat in Spania, in România deoarece am nevoie pentru a renova pașaportul Imi puteți spune va ... (vezi toată discuția)