avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am inchiriat un spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am inchiriat un spatiu comercial

Buna ziua,
Am inchiriat un spatiu comercial care in prezent este magazin mixt.Tocmai ce mi-am infiintat firma,urmand sa activez pe acelasi profil. De ce autorizatii am nevoie pentru a putea incepe treaba? pot cumva prelua autorizatiile actualului proprietar? multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

punctul de lucru intr un spatiu inchiriat andrreea01 andrreea01 ma confrunt cu urmatoarea pb...asociatul meu ( 50-50) , suntem doi in firma - srl, nu este de acord sa ne separam.eu vreau sa mi deschis o noua firma cu ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru a deschide un magazin de accesorii gsm Robertiniho Robertiniho Buna ziua, Am o firma înființata de un an jumate,si acum sunt in căutarea unui spațiu de închiriat pentru a deschide un Magazin de Accesorii Gsm .Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Norme privind spatile comerciale dey_23 dey_23 Buna ziua, As dori cateva lamuriri in urmatoarele probleme: 1.Doresc sa inchiriez un spatiu comercial care nu dispune de grup sanitar si apa ... (vezi toată discuția)