avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa divort fara partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa divort fara partaj

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. in timpul casatoriei am cumparat in regim de comunitate de bunuri un imobil. Acuma suntem divortati. Daca nu reclam partaj , cum se distribuie mostenirea casei ? Mentionez ca amandoi (fosti) soti avem copii din casatorii anterioare. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
Sineu, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:58, 7 Aprilie 2025
Jumătatea fiecăruia va fi moștenită doar de copiii săi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in comunitate de bunuri Sineu Sineu Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea : in timpul casatoriei am cumparat impreuna (regim matrimonial de comunitate de bunuri). Nu avem copii in aceasta ... (vezi toată discuția)
Partaj Nele-Nele Nele-Nele Buna seara,,Am 18 anii de casatorie,din care a rezultat 2 copii minori,acuma sunt divortata si am castigat si copii insa nu am nimic al meu,stau la parinti ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! fostul soț a cumpărat cu banii comuni o proprietate ... Elaray 50 Elaray 50 Bună seara ! Fostul soț a cumpărat cu banii comuni o proprietate după ce a băgat divorț de mine . Dacă a cumpărat până să se pronunțe divorțul am ... (vezi toată discuția)