avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vândut o mașină fără să fac vreun act cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vândut o mașină fără să fac vreun act cu cumpărătorul.Cum ...

Am vândut o mașină fără să fac vreun act cu cumpărătorul.Cum procedez și radiez daca nu mai am nici cartea nici talonul?

Alte discuții în legătură

Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut ... denisacami denisacami Buna seara,aș dori să radiez mașina de pe numele meu,am vândut o unui vecin fara a face un contract de vânzare cu el înțelegandu- mă cu acesta că eu ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina fara contract vanzare-cumparare cristi_marton cristi_marton Am fost la notariat pt a da declaratia pe propria raspundere si as dori un model de astfel de declaratie pt ca nu au stiut cum se face (vezi toată discuția)
Radiere masina doar cu cartea? riscuri?buna ziua! problema mea consta in faptul ca am vandut o masina ... Valentin217 Valentin217 Buna ziua! Problema mea consta in faptul ca am vandut o masina unei persoane si nu am apucat sa fac actele pentru ca a fost in exact cu o zi inainte de starea ... (vezi toată discuția)