avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Valabilitate certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Valabilitate certificat de handicap

Buna seara, având 2 boli autoimune, psoriazis și artrită psoriazica, am primit certificatul de încadrare în grad de handicap accentuat, cu revizuire la 24 de luni. Fiind vorba despre boli autoimune, cu afectare ireversibila, nu trebuia că acest certificat sa fie permanent? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
mitimama, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:51, 8 Aprilie 2025
Valabilitatea certificatului de handicap, o stabileste Comisia medicala de pe langa DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabilitate handicap ... bodisin bodisin Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,o persoana cu handicap gr.2 accentuat de ani de zile ... doru196 doru196 Buna ziua,o persoana cu handicap gr.2 accentuat de ani de zile e bolnav acuma de cancer .Ce se poate face? Se schimbă gr.handicap? Însoțitor? (vezi toată discuția)